image
image

Achtergrond

Wist je dat Niglo en Niglotte een nieuwe vriendje hebben? Hij is een slimme en handige, ietwat gekke eekhoorn met een gigantisch grote verbeelding!

Hij heeft iets uitgevonden waarmee je van bos naar bos kunt reizen: Noisette Express.

Stap in en ga met het hele gezin op avontuur!

img Ik vind het
image

Eigenschappen

Noisette Express is speciaal voor Nigloland op maat gemaakt en door het attractiepark ontworpen om alle bezoekers een zo spannend mogelijke rit te bezorgen, ook de kleinere passagiers. De attractie is door de Duitse fabrikant Art Engineering gebouwd, terwijl het Nederlandse P&P Projects, dat de decoratie voor Zabeilles maakte, ook de aankleding van Noisette Express heeft verzorgd.

banner
Toegankelijk via 0.90 meter
banner
Minder dan 1.20 meter moet worden vergezeld
Een groen hart

Nigloland wil met deze attractie ook de nadruk leggen op natuur en milieu. Het park gaat daarom tweehonderd bomen en struiken planten rondom de attractie, zodat bezoekers helemaal ondergedompeld worden in het thema. Daarnaast wordt hiermee een ecosysteem gecreëerd waarin kleine zoogdieren en vogels zich helemaal thuis zullen voelen. Ook zal het station van hout worden gemaakt en verbruikt de nieuwe attractie dankzij de technische keuzes van de ingenieurs weinig energie.

Een ander belangrijk aspect van Noisette Express is voorlichting. Nigloland gaat gezinnen daarom bewustmaken van recyclen en het hergebruik van afval, met name wanneer ze in de wachtrij staan.

image